Contact

Ventilatie

Ventileren is de moeite waard!

Uw woning op regelmatige wijze verluchten en ventileren kan heel wat voordelen bieden. Bovendien is het plaatsen van een ventilatiesysteem sinds 2006 verplicht in nieuwbouwwoningen. Guy Ballon uit Opwijk is dé vakman waar u terecht kan wanneer u een ventilatiesysteem wilt laten plaatsen in uw woning.

Een mens heeft 20 kubieke meter verse lucht per uur nodig. Slechte ventilatie zorgt er dus voor dat u constant dezelfde, slechte lucht inademt. Vroeger was dit niet zo erg want woningen waren veel minder geïsoleerd dan nu en dus was er in de meeste gevallen nog voldoende ventilatie in het huis. Vandaag de dag isoleert u echter goed om energie te besparen en dus heeft u besloten om verplicht ventilatiesystemen te laten installeren in alle nieuwbouwwoningen, dus ook voor die in Opwijk.

Ventilatiesystemen laten installeren die voldoen aan alle nieuwe normen

Een ventilatiesysteem is bovendien ook hét ideale middel om schimmels en vochtigheid in uw woning te voorkomen. Ook muffe geuren zullen hierdoor veel minder snel ontstaan want uw huis wordt continu voorzien van verse en zuivere lucht.

Contacteer ons telefonisch of mail ons voor meer informatie betreffende de plaatsing van het passende ventilatiesysteem voor uw woning.