Contact

Sanitair

Sanitair van A tot Z

Een goede sanitaire installatie verhoogt het gemak en het comfort in uw woning. Uiteraard is de voorwaarde hier dat deze installaties ook correct geplaatst zijn.

Voor een juiste plaatsing en een perfecte dienst-na-verkoop kan u terecht bij sanitaire installaties Guy Ballon uit Opwijk. Als specialist in sanitair garandeert Guy Ballon u een feilloze nieuwbouwinstallaties als perfect uitgevoerde renovatiewerken of herstellingen.

Sanitaire installaties Guy Ballon, voor herstelling en vernieuwing van al uw sanitair.

Service en kwaliteit dragen wij hoog in het vaandel en daarom helpen wij u altijd zo vlug mogelijk bij lekken of pannes. De werking van heel wat zaken in uw woning is namelijk gelinkt aan uw sanitaire installatie en daarom maken wij een punt van een snelle service.

Naast sanitaire installaties voeren wij ook de plaatsing en het onderhoud en herstellingen uit van ventilatiesystemen, verwarmingsketels en condensatieketels. Ook voor warmtepompen en andere energiebesparende ingrepen bent u bij ons aan het juiste adres.

Contacteer ons vrijblijvend voor meer info of een offerte op maat.

Van miniboiler tot volledige badkamer

De sanitaire installatie in uw huis is een ongelofelijk belangrijk element. Uw verwarming, de afwas, het toilet en nog vele andere zaken zijn hier volledig van afhankelijk. Uw sanitair laten installeren door Guy Ballon is altijd een goede keuze. Vanuit Opwijk bedient Guy de hele regio.

Guy Ballon uit Opwijk is uw ideale partner en zorgt voor een feilloze installatie van al uw sanitaire elementen. Van toilet tot wastafel, van bad tot buitenkraan, alle installaties met betrekking tot het sanitair gedeelte van uw woning behoren tot ons takenpakket.

Sanitair laten installeren volgens de regels van de kunst.

Wij hanteren marktconforme prijzen die betaalbaar en correct zijn waardoor wij met onze persoonlijke service steeds net dat tikkeltje meer kunnen bieden dan grote KMO’s.

Neem vandaag nog contact op en stel vrijblijvend uw vragen met betrekking tot uw sanitaire wensen. Wij zorgen voor een gericht antwoord en een correcte offerte op maat van uw project.